Συναυλία με την Elisso Bolkvadze στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

17 Απριλίου 201511:20

Μια ανοιξιάτικη εορταστική συναυλία με τη διάσημη πιανίστα Elisso Bolkvadze και την Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής – Θράκης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Η διεθνούς φήμης Elisso Bolkvadze στο πιάνο και η “Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης” θα προσφέρουν στο κοινό της περιοχής μια ευχάριστη βραδιά με μουσική διάσημων συνθετών. Γνωστά μουσικά θέματα και χαρακτηριστικές «εθνικές» μελωδίες από διάφορες χώρες δίνουν τον αέρα της Άνοιξης στην αίθουσα. Οι 30 μουσικοί της Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, μαζί με τη χορωδία του Θρακικού Ωδείου υποδέχονται τη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα στο πιάνο και παίζουν ζωντανή μουσική χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη νύχτα.
elisso

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική κλασσική, ορχηστρική, κινηματογράφου και έθνικ από συνθέτες όπως: Haydn, McDowell, Elgar, Bach, Myers, Tzintsadze, Haendel, παραδοσιακά.
Σε ένα κατάφωτο Μέγαρο Μουσικής με ανοιξιάτικο άρωμα, η μουσική θα μας ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα. Θα είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με ζωνατνή μουσική που θα ικανοποιήσει τα γούστα κάθε ακροατή.

Διάθεση προσκλήσεων:

KOMOTHNH:
•    Δημοκρίτειο  Βιβλιοχαρτοπωλείο, Δημοκρίτου 7Α,  25310 84040

ΞΑΝΘΗ:
•    Βιβλιοπωλείο Πυργελή, Ανδρέου Δημητρίου 57, 25410 72363

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
•    Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη, Αδριανουπόλεως 4Α, 25510 22808

Στην συναυλία συμμετέχει η 30μελής μικτή Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής.

Ραντεβού το Σάββατο 25 Απριλίου στις 9μ.μ. στο Μέγαρο Κομοτηνής, στη μεγάλη ανοιξιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Φίλων, για μια αξέχαστη μουσική βραδιά !

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr