Συναντήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με Δημάρχους του Νομού

10 Ιανουαρίου 201711:32

Σειρά συναντήσεων με τους δημάρχους του νομού Ξάνθης είχαν οι βουλευτές και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την Πέμπτη  έγιναν οι συναντήσεις αρχικά με τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Χ. Δημαρχόπουλο και με τον Δήμαρχο Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ και ακολούθησαν τη Δευτέρα με τον Δήμαρχο Αβδήρων κο Γ. Τσιτιρίδη και τον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Θ. Μίχογλου.

“Στις συναντήσεις αυτές, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν με λεπτομέρειες τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά, αλλά και στην Περιφερειακή Ενότητα του Ν. Ξάνθης γενικότερα. Αμφότεροι, είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για τον τόπο μας .

Οι μεγάλες προκλήσεις για την περιοχή μας, η Παραγωγική Ανασυγκρότηση, τα έργα υποδομών, η ανέγερση του νέου μουσικού σχολείου και του ΕΕΕΕΚ, η ανάπτυξη του τουρισμού είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. Συγκεκριμένες ευθύνες ανέλαβαν οι βουλευτές ώστε να στηρίξουν όλες τις προσπάθειες των Δήμων για το κοινό καλό του τόπου μας.

Οι συναντήσεις συνεργασίας θα συνεχιστούν έτσι ώστε να εντοπίζονται, να επιλύονται και να προωθούνται τα ζητήματα που αφορούν τον Ν. Ξάνθης άμεσα.” , καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]