Συνάντηση των φορέων του τουρισμού και συζήτηση για τις εναλλακτικές μορφές στην Ξάνθη

17 Νοεμβρίου 201417:15

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων του τουρισμού στα εργαστήρια διαλόγου που διοργάνωσε η ΕΠΑ της ΠΕΔ ΑΜΘ με θέμα τις προοπτικές της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή της Ξάνθης .

Τα εργαστήρια διαλόγου πραγματοποιήθηκαν στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης τη Δευτέρα 17-11 και συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και του Δήμου Ξάνθης, αλλά και ιδιώτες παράγοντες.

Παρών ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

20141117_115631Παρόντες αρκετοί παράγοντες, όπως ο Πρόεδρος της ΕΠΑ Βασίλης Τσολακίδης αλλά και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της συνεργασίας και τις απόψεις που αντάλλαξαν άνθρωποι σχετικοί με το αντικείμενο.

Οι ενότητες που συζητήθηκαν αφορούσαν στο σχεδιασμό και τη δικτύωση καθώς επίσης στην καινοτομία και τον εναλλακτικό τουρισμό και διάφορες μορφές του όπως ο θρησκευτικός, ο ιαματικός, ο πολιτιστικός κ.α.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr