Συνάντηση Συνδικαλιστών της Αστυνομίας με το Θ. Τζήμερο στην Ξάνθη

20 Μαρτίου 201410:52

Όπως έγινε γνωστό από τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, την Τετάρτη 19 Μαρτίου, μετά από επιθυμία του, συναντήθηκαν στα γραφεία του σωματείου τους με τον πρόεδρο του κόμματος “Δημιουργία, Ξανά” κ.Τζήμερο Θάνο.

“Του αναλύσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της περιοχής μας από την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τον ενημερώσαμε για την ακαταλληλότητα του κτηρίου και την τραγική κατάσταση των κρατητηρίων που είχε ως αποτέλεσμα και την απόδραση προ ημερών, για τη σχολή αστυφυλάκων και τον τρόπο που μετατράπηκε σε φυλακή σε μια νύχτα, για το νομοσχέδιο σχετικά με την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ, όπως επίσης τον ενημερώσαμε και για τις προτάσεις που έχει κάνει διαχρονικά το σωματείο μας για την βελτίωση της λειτουργίας του σώματος.

Από πλευράς του, μας ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του για την Ελληνική Αστυνομία και ποιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι ο ρόλος της,θέσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Μας ζήτησε να του αποστείλουμε τις προτάσεις μας και να έχουμε μια συνεργασία με ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια αστυνομία που να είναι κοντά στον πολίτη.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr