Συνάντηση Αστυνομικών-Ζεϊμπέκ: Στο μπλοκ των συνδικαλιστών στη ΔΕΘ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ !

11 Σεπτεμβρίου 201310:00

Συνάντηση με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν είχε η διοίκηση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης. Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η κίνηση, αναφέρεται στη συνάντηση ενώ τονίζει ότι παρέστη και στην κινητοποίησή τους στη ΔΕΘ που ήταν η πρώτη παρουσία τοπικού βουλευτή σε Πανελλήνιας εμβέλειας κινητοποίηση:
    Την 9 Σεπτέμβρη 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του σωματείου μας, μετά από επιθυμία του, με το βουλευτή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ξάνθης κ. ΖΕΪΜΠΕΚ Χουσεΐν.Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο κ.ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ Γιώργος γραμματέας συντονισμού, ο κ.ΣΑΜΑΚΟΒΙΤΗΣ Δημήτριος μέλος συντονιστικής, και ο κ.ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Στάθης επιστημονικός συνεργάτης.
    Κατά τη συνάντηση ενημερώσαμε τον κ.βουλευτή για τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Α.Δ Ξάνθης καθώς και για τα γενικά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της χώρας.
   Από την πλευρά του ο κύριος βουλευτής και οι συνεργάτες του μας δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θεωρούν τους αστυνομικούς, εργαζόμενους και ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε διεκδίκηση που αφορά τους αστυνομικούς αλλά και την ασφάλεια του πολίτη.
   Τέλος τον ευχαριστούμε για την αυτόβουλη παρουσία του στο μπλοκ της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης κατά την κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη την 06/09/2013 καθώς ήταν η πρώτη παρουσία τοπικού βουλευτή σε Πανελλήνιας εμβέλειας κινητοποίηση.

2013-09-09 13.04.48

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr