Συμβολική κατάληψη του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής-Ξάνθης στο μπλόκο Καλλίστης

3 Φεβρουαρίου 201720:47

Στη Ροδόπη, με αποφασιστικότητα συνεχίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ που τους ξεκληρίζει, εντείνοντας την προσπάθειά τους να ενισχυθούν τα μπλόκα ακόμα περισσότερο.

Οι αγρότες του μπλόκου της Καλλίστης πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή, συμβολική κατάληψη του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής Ξάνθης για μία ώρα, από τις 11.00 π.μ μέχρι τις 12.00μ.μ.

Smartphone από 59 ευρώ μόνο στο WELCOME ΚΟΚΚΑΛΑΣ

Την ώρα της κατάληψης επισκέφτηκαν το μπλόκο για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ (μέλος ΟΓΕ), που απηύθυναν στους συγκεντρωμένους αγωνιστικό χαιρετισμό αλληλεγγύης στον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά του.

Η Επιτροπή Αγώνα καπνοπαραγωγών του οικισμού Πάσσος Ν.Ροδόπης, που συγκρότησε μπλόκο στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Φιλύρα, έδρα του Δήμου Αρριανών Ροδόπης, με τον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής Σαππών, ενισχύεται καθημερινά με καινούργια τρακτέρ που καταφθάνουν στο μπλόκο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr