Συμβασιούχος καθηγητής πούλαγε σημειώσεις στους φοιτητές

5 Φεβρουαρίου 202011:28

Καταγγελία για πώληση σημειώσεων σε φοιτητές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου, έγινε στα όργανα διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Βασίλης Διγαλάκης, επικοινώνησε με τον πρύτανη του πανεπιστημίου, Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αλμπάνης τον υφυπουργό, το περιστατικό δεν αφορά μόνιμο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αλλά συμβασιούχο που έχει προσληφθεί μέσω του προγράμματος απόκτησης διδακτικής εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.

Η διοίκηση του Πανεπιστημίου, μόλις έλαβε γνώση του περιστατικού, απέσυρε τον εν λόγω συμβασιούχο από τη διενέργεια των εξετάσεων και ανέθεσε την εξέταση σε μόνιμο διδακτικό προσωπικό. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου από 22 Ιανουαρίου 2020.

lawandorder.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr