Συμπλοκές λόγω μέθης στο Δροσερό. «Χαρακωθηκαν» και συνέχισαν τον καυγά στους διαδρόμους του Νοσοκομείου. !

28 Ιουλίου 201423:22

Αναστάτωση σε νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς του Νοσοκομείου προκάλεσαν οι κάτοικοι του Δροσερού οι οποίοι συνεπλάκησαν και τραυματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κέφι και η μέθη, λόγω της γιορτής του Μπαϊράμ, στον οικισμό του Δροσερού είχε- ως συνήθως- άσχημη κατάληξη με καυγάδες, σπασμένα μπουκάλια, τραυματισμούς.

Οι εμπλεκόμενοι στον επικίνδυνο καυγά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με ασθενοφόρα το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα. Όμως δεν πτοήθηκαν από το χώρο και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, συνέχισαν τον καυγά μέσα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, αν και τραυματισμένοι,  προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Τόσο ο ανδρικός πληθυσμός με ιδιαίτερα σκληρότητα, όσο και οι γυναίκες μεταξύ τους πήραν μέρος στον καυγά.

Τελικά με τη – νέα- επέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν αναγκαστικά. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε συλλήψεις τον πρωταιτίων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr