Συμμετοχή των Σοφολογιωτάτων Τοποτηρητών Μουφτήδων Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο

17 Οκτωβρίου 201917:41

Οι Σοφολογιώτατοι Τοποτηρητές Μουφτήδες Διδυμοτείχου, Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάτ και Ξάνθης, Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, κατόπιν πρόσκλησης  του Μεγάλου Μουφτή της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Shewqi Allaam,  έλαβαν μέρος στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της Γενικής Γραμματείας της Παγκόσμιας Επιτροπής Μουφτήδων με θέμα: «Διαχείριση Νομολογιακών Διαφορών: Μια Πολιτισμική Προσέγγιση», που έλαβε χώρα στο Κάιρο της Αιγύπτου από 15 έως 16 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdulfettah Al-Sisii.

Εκπροσωπώντας την Ελληνική Δημοκρατία συμμετείχαν στις συνεδρίες και στις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκαν επί θεμάτων νομολογιακού ενδιαφέροντος, καθώς και σε συναντήσεις με Υπουργούς, Μουφτήδες, Καθηγητές, ερευνητές και διανοούμενους από 80 και πλέον μουσουλμανικές και μη μουσουλμανικές χώρες που εκπροσωπήθηκαν στο εν λόγω Διεθνές Συνέδριο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr