Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και του Δήμου Ιδαλίου

5 Σεπτεμβρίου 201817:21

Με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων και την προώθηση των πολιτιστικών ανταλλαγών υπογράφηκε σήμερα Διεθνές Πολιτιστικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και του Δήμου Ιδαλίου από τους δύο Δημάρχους Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και Λεόντιο Καλλένο.

Έπειτα από προκαταρκτικές επαφές μεταξύ των δύο μερών και σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων το Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης και αποτελεί την έναρξη κοινής δράσης που βασίζεται στη συνεργασία στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της νεολαίας και των ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου καθώς και στην ανάπτυξη κοινών θεματικών προγραμμάτων.

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης, η Αντιδήμαρχος Ξάνθης για θέματα πολιτισμού και τουρισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου και αντιπροσωπεία του Δήμου Ιδαλίου που απαρτιζόταν από τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής Δήμου Ιδαλίου Ανδρέα Αντωνίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Ιδαλίου Σταύρο Χατζηγιάννη και Πανίκο Ζαβό. Την αντιπροσωπεία συνόδευσε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ξάνθης Ελένη Χατζηγεωργίου.

Ο Δήμαρχος Ιδαλίου και τα μέλη της αντιπροσωπείας θα δοκιμάσουν τη ξανθιώτικη φιλοξενία και θα ξεναγηθούν στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr