Σήμερα η μεγάλη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

27 Φεβρουαρίου 202011:07

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 19:00.

Συναυλία Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λειτουργώντας πάντα μέσα στο πεδίο της μουσικής αναζήτησης βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο. Στα πλαίσια των ζωντανών εμφανίσεων του για το 2020, ξεκινά από την Ξάνθη, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα. Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής», το « Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω», το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι και την πρόσφατη «Σαϊτιά». Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής καθιερώνοντας το δικό του μουσικό ύφος είτε μέσω της χαρακτηριστικής ερμηνείας του, είτε μέσω της σύνθεσης τραγουδιών, για τον ίδιο και για άλλους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, σε παραστάσεις αλλά και στο τραγούδι, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία, ο Κώστας Χατζής και άλλοι.

Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της, τους Vegas  και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Μετά από την επιτυχημένη τους συνεργασία, συνεχίζει να συντροφεύει τον Μιχάλη στις συναυλίες του ανά την Ελλάδα.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης, πιάνο, πλήκτρα και ενορχήστρωση. Σπύρος Μάζης, μπάσο. Γιώργος Μητσοτάκης, τύμπανα, Παντελής Τζιάλας, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι, Στέλιος Κατσατσίδης, ακορντεόν. Τεχνικοί ήχου ο Αντώνης Μωραΐτης και ο Σταύρος Συκιανάκης .

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr