Σύλληψη 32χρονου διακινητή ύστερα από καταδίωξη

24 Οκτωβρίου 201815:24

Στη σύλληψη 32χρονου, υπήκοου Ιράκ, που- σύμφωνα με την αστυνομία – μετέφερε παράνομα επτά αλλοδαπούς, προχώρησαν, ύστερα από καταδίωξη στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στην περιοχή της Σταυρούπολης, αστυνομικοί.

Στο ύψος του κόμβου του Λαγκαδά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 32χρονος επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο παρά την αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.Οι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία το όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος είχε κλαπεί στις 15-10-2018 από περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr