Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου για τον Γ.Παυλίδη

27 Οκτωβρίου 201615:12

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου στην τακτική συνεδρίασή του χθες, με αφορμή τον θάνατο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Γεωργίου Παυλίδη, αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω συλλυπητήριο ψήφισμα:

“Ο Γεώργιος Παυλίδης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ως αιρετός άρχοντας, υπηρέτησε με εντιμότητα και συνέπεια τον τόπο, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών του και της Πατρίδας.

Υπήρξε οραματιστής πολιτικός και εργάστηκε άοκνα ως το τέλος με αξιοπρέπεια για την πραγμάτωση του οράματός του, που ήταν η αναβάθμιση και η διάκριση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ο πρόωρος χαμός του δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το έργο του, που ευχόμαστε να συνεχίσουν επάξια οι διάδοχοί του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του εκλιπόντος, αποφασίζει:

1. Να εκφράσει τη θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη και Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Γεωργίου Παυλίδη, που με την αρετή του τίμησε την κοινωνία και την Περιφέρεια.
2. Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και στους οικείους του.
3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr