Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

21 Οκτωβρίου 201615:37

“Εάν το μέγεθος της απώλειας είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο πρόωρος θάνατος του αγαπητού μας Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.ΠΑΥΛΙΔΗ Γεώργιου, είναι τεράστιο.

Δύσκολο με λέξεις να αφηγηθούν τα έργα του σε όποιο θεσμό και αν υπηρέτησε, τα οποία τόσο «καθρεπτίζουν» την Ηγετική του προσωπικότητα, όσο αποτελούν «βαριά» παρακαταθήκη για κάθε επόμενο συνεχιστή τους.

Θυμίζεται ότι, για την πολύτιμη προσφορά του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την απροβλημάτιστη, σε υλικοτεχνικές υποδομές, λειτουργία των Αστυνομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας μας, μόλις πρόσφατα την 06 Φεβρουαρίου 2016, βραβεύτηκε από την Ένωσή μας [επίδοση αναμνηστικής πλακέτας δια του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης], σε δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα.
vraveush-paulidh-elas

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, τον αποχαιρετούμε και παράλληλα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ” , καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr