Συλλαλητήριο κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή μαζί με Γιαννακίδη. Κινητοποιήσεις τη Δευτέρα – Θα κλείσει η Περιφέρεια

12 Φεβρουαρίου 201413:22

Για «εμπαιγμό» της κυβέρνησης απέναντι στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την ευλογιά, έκανε λόγο  στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης.

Ο Περιφερειάρχης νωρίτερα, συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων και τους δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους. Στα πλαίσια των αγροτικών κινητοποιήσεων, η Κεντρική Διοίκηση και όλες οι Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστές και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε πόλη της.

Μιλώντας στο Κανάλι 6 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΝΟΤΗΤΑ,  Κώστας Δαλάτσης έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για εμπαιγμό ενώ τόνισε ότι από τη Δευτέρα θα δωθεί ένα αγωνιστικό μήνυμα από τον ακροτοκτηνοτροφικό κόσμο

Στη σχετική ανακοίνωσή του το Συντονιστικό των Αγροτών και Κτηνοτρόφων, αναφέρει:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑποφασίστηκε, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, να γίνουν συλλαλητήρια με αγροτικά μηχανήματα, σε όλες τις πόλεις της Περιφέρεια μας. Καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς (Σωματεία Εργαζομένων, Εμπορικούς Συλλόγους, Επιμελητήρια), να είναι παρόντες στο δίκαιο αγώνα μας.

Ζητούμε απ’ όλους τους Δήμους και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μας, κλείνοντας τα δημοτικά και περιφερειακά κτίρια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η επιβίωση του τόπου μας και των ανθρώπων του, είναι ευθύνη όλων μας.

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

Αγροτών και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Καβάλα: 6972-311544

Δράμα: 6958-466771

Ξάνθη: 6974-813465

Κομοτηνή: 6945-560821

Αλεξανδρούπολη: 6948-403880

100_3953 100_3964 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr