Συγκροτήθηκαν οι «58» στην Ξάνθη – Ποιοι είναι. Εκδήλωση με Λιβαδά-Καρακωστάκη την άλλη Τετάρτη

4 Φεβρουαρίου 201422:44

Συγκροτήθηκε και στην Ξάνθη προσωρινή επιτροπή , στα πλαίσια της πρωτοβουλίας των 58 για την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη.

Σε κείμενο που διένειμε ο Κώστας Δέλκος, ένας από τους 58 που υπέγραψαν το ιδρυτικό κείμενο, γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 7:30 μμ, στο ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ , οργανώνεται η πρώτη ανοιχτή συνάντηση στην Ξάνθη.

Όπως σημειώνεται, καλεσμένοι όλοι οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να συμμετάσχουν ή  να συμβάλουν στη συγκρότηση του χώρου της  Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης.

Ομιλητές θα είναι τα ιδρητικά μέλη της Πρωτοβουλίας:

  • ·         Χαριτίνη Καρακωστάκη, κοινωνιολόγος
  • ·         Σταύρος Λιβαδάς, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ό πρώτος πυρήνας στελεχών της Ξάνθης

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστός ο πρώτος πυρήνας στελεχών της πρωτοβουλίας των 58 στην Ξάνθη, και αποτελείται από τους Πάνο Δαβιτίδη, Κώστα Δέλκο, Γιάννη Δουκέλη, Τάσο Σακαλή και Στέλιο Τσετινέ. 

Τα βιογραφικά των ομιλητών:

Χαριτίνη Καρακωστάκη

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982.

 

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Otto-Suhr Institut für Politikwissenschaft του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων φιλοσοφίας από τη Σορβόννη και κοινωνιολογίας από την Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, στην οποία είναι και υποψήφια διδάκτωρ. Έχει διδάξει ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο της Reims και κοινωνιολογία στην Ανώτατη Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού Strate Collège στη Sèvres.

 

Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Τα Νέα και το περιοδικό The Βooks’ Journal.Ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας των 58

 


 

Σταύρος Λιβαδάς

 

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1949

 

Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

Ελ. Επαγγελματίας – Μελετητής Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων

 

 

Συντονιστής του Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχ. Παπαγιαννάκης»-ΚΕΠΟΠ Ιδρυτικό μέλος και μέλος της ΕΕ της Δημάρ, ώς  το πρόσφατο συνέδριό της.- Μέλος της Γραμματείας της Πρωτοβουλίας των «58» 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr