Συγκέντρωση Τραπεζοϋπαλλήλων στην Ξάνθη

2 Απριλίου 201712:01

Οι εξελίξεις στις Τράπεζες και την Οικονομία θα βρεθούν στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης – συζήτησης που διοργανώνει η Ο.Τ.Ο.Ε. την Τρίτη 4/4/2017 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο «ELISSΟ» ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (Δ/νση: Βασ. Σοφίας 9).

Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθεί κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο, συν. Σταύρο Κούκο.

Στην εκδήλωση, στην οποία προσκαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες, θα συζητηθούν ακόμη, ζητήματα που σχετίζονται με την:
Υλοποίηση ρυθμίσεων της Κλαδικής Σ.Σ.Ε., που εκκρεμούν.
Ψηφιοποίηση τραπεζικών εργασιών και προστασία της απασχόλησης.
Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τις συντάξεις και τα εργασιακά δικαιώματα.

Η ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων είναι εφ’ όλης της ύλης των θεμάτων, που απασχολούν τον κλάδο μας, αλλά και γενικότερα και γίνεται με σκοπό την προετοιμασία των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση νέων επιθέσεων.
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συγκέντρωσης θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και θα ακουστούν σκέψεις, απόψεις και προτάσεις των τραπεζοϋπαλλήλων και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης να υποβάλουν ερωτήσεις για τη δράση της ΟΤΟΕ ενόψει της τρέχουσας περιόδου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr