Συγχαρητήριο μήνυμα Μελισσόπουλου για τη Ζωή Τσαγγαλίδου και τις επιδόσεις στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής

7 Αυγούστου 201412:30

Με μήνυμά του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ Σάββας Μελισσόπουλος συγχαίρει τη μαθήτρια από την Ξάνθη Ζωή Τσαγγαλίδου, η οποία διακρίθηκε πρόσφατα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής που έγινε στο Καζακστάν. Η μαθήτρια της Β Λυκείου, αν και μικρότερη από τους άλλους συμμετέχοντες,  βραβεύτηκε με εύφημο μνεία στη διοργάνωση που έγινε στην Αστάνα.

Αναλυτικά, ο Σάββας Μελισσόπουλος αναφέρει:

  tsaggalidou_zoi_astana0Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια Τσαγγαλίδου Ζωή της Β΄ Λυκείου του Ιδιωτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ της Ξάνθης για τη συμμετοχή της στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής.

Διαγωνισμοί όπως αυτός, αναδεικνύουν τα φωτεινά μυαλά των μαθητών μας και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών λειτουργών που υπηρετούν το ελληνικό σχολείο. Η υπερηφάνεια που προσδίδουν οι διακρίσεις δημιουργούν οφέλη και λειτουργούν ως πρότυπο για τους μαθητές.

Ευχόμαστε η εμπειρία αυτή να αποτελέσει αφορμή για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.tsaggalidou zoi astana2

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr