Συγχαρητήρια των Δασκάλων της χώρας στο Δ.Σ. Ξάνθης για τη διοργάνωση του πανελλήνιου τουρνουά ποδοσφαίρου

7 Ιουλίου 201515:13

Με ευχαριστήριες επιστολές προς το Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης, αρκετοί Σύλλογοι από τη χώρα, που συμμετείχαν στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Ξάνθη, εκφράζουν την ικανοποίηση και τα συγχαρητήριά τους για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στην Ξάνθης.

Ενδεικτικά:
Από τους Δάσκαλους Θεσσαλονίκης

Ο Αθλητικός Σύλλογος της ομάδας των Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης συμμετείχε στα ΄18α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2015 ΄που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπ/κών Ν.Ξάνθης.
Ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας και οι εκπαιδευτικοί-ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα απ΄ όλα τον Σύλλογο Εκπ/κών και προσωπικά τον πρόεδρο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δημήτρη Ντούμο για την άψογη διοργάνωση του τόσο αξιόλογου Διασυλλογικού πρωταθλήματος Εκπ/κών αλλά και όλους τους συνεργάτες, , αθλητές-συναδέλφους, εθελοντές που συμμετείχαν ο καθένας από το δικό του πόστο, στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Για πολλούς ήταν η πλέον επιτυχημένη διοργάνωση στην ιστορία της και αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλους σας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξελίχθηκε με τη συμβολή όλων σας σε μια μεγάλη γιορτή για το άθλημά μας.
Επι πλέον σας ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία που προσφέρατε στην αποστολή του συλλόγου μας».Η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα αυτό αποτέλεσε μια ακόμα υπέροχη εμπειρία και η τιμή μας είναι μεγάλη να γίνουμε μέρος αυτής της γιορτής με τόσους συναρπαστικούς φίλους-συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που φιλοξενήθηκαν στην υπέροχη Ξάνθη και στις άριστες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια.
Όλες οι αποστολές κέρδισαν πολλά από αυτούς τους αγώνες.Παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλους τους συνεργάτες ασς τις ευχαριστίες μας.Βασιζόμαστε σε σας για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να πετύχουμε στα χρόνια που έρχονται ακόμη περισσότερα.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως διδάσκουμε ήθος μέσα και έξω από την τάξη και είμαστε το καλύτερο παράδειγμα για τους μικρούς μας φίλους-μαθητές.
Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στην επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Λαμία.
Σας ευχαριστούμε

akriteideia 1
Από το Σύλλογο Π.Ε. Φλώρινας

    Με το τέλος των “ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ  2015” και τη 13η συμμετοχή μας σε αυτό πιστεύουμε πως πραγματικός νικητής είναι ο Σύλλογος Δασκάλων Ν. Ξάνθης για την ΑΡΙΣΤΗ διοργάνωση των αγώνων, την πληρέστατη περιήγηση- ενημέρωση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στη λίμνη Βιστωνίδας, στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Πόρτο Λάγος, τη μουσική- χορευτική βραδιά στο μικρό ανοιχτό θέατρο της πλατείας καθώς και για το αστείρευτο λαϊκό μέχρι πρωίας γλέντι.
    Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ντούμο Δημήτριο, πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Ξάνθης και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση της οργάνωσης και στον Γερματζίδη Νικόλαο υπεύθυνο του ΚΠΕ Βιστωνίδας.

ΜΠΡΑΒΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr