Σέρρες: Ως το τέλος της εβδομάδας οι μετανάστες στο Κλειδί – Στήθηκαν οι σκηνές (video)

20 Μαρτίου 202010:07

Έως το τέλος της εβδομάδας αρχή της επόμενης αναμένεται να καταφτάσουν οι μετανάστες στην κλειστή δομή φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί στη θέση “Κλειδί” στον Δήμο Σιντικής.

Οι εργασίες στον χώρο συνεχίζονται και ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησαν να στήνονται και οι σκηνές, οι οποίες θα είναι 97 στον αριθμό, χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σπύρος Λεωνίδας.

Οι κάτοικοι του Προμαχώνα και της ευρύτερης περιοχής δια μέσου του κυρίου Λεωνίδα εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για το κλειστό κέντρο μεταναστών δηλώνοντας πως παραμένουν ακόμη και σήμερα αντίθετοι στην απόφαση της Κυβέρνησης και της απόφασης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σιντικής.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του Προμαχώνα το σημείο που φιλοξενείται η κλειστή δομή δεν είναι και το καλύτερο γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες ημέρες με τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr