ΣΕΚ Ξάνθης: Ομιλία με το Νίκο Παραφέστα την Πέμπτη στην Ξάνθη

8 Ιουλίου 201519:51

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ξάνθης (ΣΕΚ) και η Εφημερίδα Εργατική Αλληλλεγγύη γίνεται κάλεσμα για ομιλία του Νίκου Παραφέστα την Πέμπτη στο Βυζάντιο με θέμα«Η μάχη του ΟΧΙ και πως συνεχίζουμε».
Αναλυτικά:
parafestas

Η νίκη του ΟΧΙ στις κάλπες της Κυριακής είναι ένα τρανταχτό ταξικό μήνυμα που στέλνουν οι εργάτες από την Ελλάδα σε κάθε κατεύθυνση.

Πρώτα απ’ όλα στα διευθυντήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ που συνεχίζουν να εκβιάζουν παριστάνοντας ότι δεν κατάλαβαν σε τι απαντούσε ο κόσμος που ψήφισε στο δημοψήφισμα. Το ΟΧΙ μας είναι όχι στα Μνημόνιά τους, παλιά και νέα.
Συντριπτικό είναι το μήνυμα και για τους ξεφτιλισμένους ηγέτες του Ναι, που νόμισαν ότι η εκστρατεία εκφοβισμού που απέτυχε στις εκλογές του Γενάρη θα μας τρόμαζε αυτή τη φορά. Οι κλειστές τράπεζες έγιναν ήδη ο πολιτικός τάφος του Σαμαρά και ας ετοιμάζεται και ο υπόλοιπος θίασος των αφεντικών.
Παράλληλα, η μάχη για το ΟΧΙ και η νίκη του ξεσήκωσε και ξεσηκώνει την αλληλεγγύη των εργατών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Η ταξική πόλωση δεν είναι «ελληνική ιδιαιτερότητα», και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Η μάχη δεν τελειώνει εδώ. Κερδίσαμε αυτό το γύρο με τον μαζικό ξεσηκωμό του κόσμου της δουλειάς στις πλατείες, στους εργατικούς χώρους και στις κάλπες. Και με τη στήριξη του κόσμου της Αριστεράς που άφησε πίσω του τις ταλαντεύσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τις αποχές της ηγεσίας του ΚΚΕ και αγκάλιασε μαζικά τη μαχητική στάση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Σας καλούμε όλους και όλες στην εκδήλωση με θέμα: «Η μάχη του ΟΧΙ και πως συνεχίζουμε» την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7μμ στο Καφέ Βυζάντιο (1ος όροφος).
Διοργάνωση: Εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 7745669
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr