Σε τρεις μήνες έκλεψε 41 μοτοσυκλέτες

16 Οκτωβρίου 201911:20

Μέρα παρά μέρα… έκλεβε και ένα δίκυκλο από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας ένας νεαρός, ο οποίος είχε καταφέρει στο διάστημα από τις 4 Ιουλίου ως την 1η Οκτωβρίου να κλέψει ούτε λίγο ούτε πολύ… 41 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα! Την ίδια περίοδο, διέρρηξε έξι επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να εισβάλει σε άλλες τρεις.

Τα στοιχεία του 18χρονου Έλληνα με την πλούσια παράνομη δραστηριότητα ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι βρήκαν εγκαταλελειμμένα 35 από τα κλεμμένα δίκυκλα και ανακάλυψαν τα αποτυπώματά του σε κάποια από αυτά. Έτσι, εξιχνιάστηκαν οι κλοπές των δίκυκλων και οι διαρρήξεις στις επιχειρήσεις στην πόλη της Καβάλας, τις Κρηνίδες, τον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και το Παληό.

Ο… αχόρταγος δράστης, που είχε αρπάξει από τις διαρρήξεις διάφορα χρηματικά ποσά, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα tablet και δυο usb stick αποθήκευσης δεδομένων, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr