Σε ποιες περιοχές θα είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές – Τι προβλέπει η συμφωνία

2 Μαΐου 201712:02

«Η συμφωνία είναι ένας συμβιβασμός, είναι μερικά που είναι αρκετά καλά και άλλα φυσικά που δεν είναι καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστέςστο περιθώριο των εγκαινίων Κέντρου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στην Πατησίων, στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.

Και πρόσθεσε: «Όπως έχει πει ο υπουργός Οικονομικών, μερικοί θα έχουν κάποιες μειώσεις, άλλοι φυσικά θα έχουν αυξήσεις. Υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα που θα έρθουν να εφαρμοστούν το 2019. Το 2017 και το 2018 δεν υπάρχει κανενα δημοσιονομικό μέτρο».

Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε και στις περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει μία συμφωνία που μερικές Κυριακές θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στον δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένη περιοχή του Πειραιά, όπως και στη Θεσσαλονίκη και γύρω από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Φυσικά διαφωνούσαμε, αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική. Άρα, μπορούμε να το δούμε ως εκσυγχρονισμό». 

real.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr