Σε Παρανέστι και Κάτω Νευροκόπι ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης

23 Μαΐου 201317:49

Συναντήσεις εργασίας στους Δήμους Παρανεστίου και Κάτω Νευροκοπίου, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο, την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου

Στο Δήμο Παρανεστίου ο Περιφερειάρχης συζήτησε για την πορεία υλοποίησης των έργων που είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013», ενώ παράλληλα επίδωσε στον Δήμαρχο Νίκο Καγιάογλου, το έγγραφο της επιλογής πράξης με τίτλο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ – ΚΑΤΩ ΘΟΛΟΥ», κωδικός ΟΠΣ 380298 για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.560.000,00 €.

Στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης, παρακολούθησαν την πορεία εκτέλεσης του έργου της παράκαμψης του Κάτω Νευροκοπίου και της κατασκευής της γέφυρας επί του χειμάρρου Λευκογείων, προϋπολογισμού 7.500.000€.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την πρόοδο των εργασιών από εκπροσώπους του προγράμματος Interreg (Ελλάδα-Βουλγαρία) στο οποίο είναι ενταγμένο το έργο, αλλά και από τεχνικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το δημαρχείο Κάτω Νευροκοπίου όπου παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο κ. Σίγγο την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «Βελτίωση-Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Μονάδων Τ.Κ. Περιθωρίου και Τ.Κ. Βώλακα Δήμου Κ. Νευροκοπίου», προϋπολογισμού 1.130.000€.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr