Σε όλη την Ελλάδα τους φτύνουν για την Συμφωνία των Πρεσπών – Στην Ξάνθη θέλουν να τους βάλουν στο Δήμο

2 Φεβρουαρίου 201910:14

Τις προάλλες ήρθε στο e-mail του xanthipress ένα δελτίο τύπου – ενσωματωμένο όχι επίσημο – από …κινητό Samsung, και αφορούσε την περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου κ.Χατζηθεοδώρου.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ως Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είχε “κόψει” τα Δελτία Τύπου από την μέρα που το Xanthipress επανήλθε στην κανονικότητα και έπαψε ο ίδιος να ασελγεί επικοινωνιακά και να εκμεταλλεύεται πολιτικά το μέσο. Μάλιστα ήταν τέτοιο το πλήγμα που το ζάχαρο μας ανέβηκε κατά 200 μονάδες!

Υπό την νέα ιδιότητα του λοιπόν, ζητά ο κόσμος να ξεχάσει, ποιος είναι (πολιτικά), τι υποστήριζε (πολιτικά), ποιους αποκαλούσε μπεκρήδες δημόσια και μέσα από τον “παρα…συριζα”, και τέλος, να ζητά από τον κόσμο να τον φέρει στα Δημοτικά έδρανα.

Ο άνθρωπος που δεν μπόρεσε να προσφέρει στην Ξάνθη – πέρα από την χρηματοδότηση της ΦΕΞ και μια σχολής κομμωτηρίου – απόλυτος τίποτα με 3  βουλευτές, ζητά να παρέμβει και να κάνει αλλαγές στον Δήμο. Βέβαια, να πούμε μια σκληρή αλήθεια, με το πάτο που έχει πιάσει ο Δήμος Ξάνθης, ακόμα και ο υποστηρικτής της πολιτικής απατεωνιάς του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να αλλάξει κάτι, αν και θα προτιμούσαμε τον Τάκη Λεμονή.

Αυτά όμως όλα ξεχνιούνται, όταν στην μέση μπαίνει η καθημερινότητα, σχέσεις , φιλίες, καφενεία, fredo espresso, και έτσι ο κόσμος μαζί με έναν διορισμό ξεχνά, πλατείες, να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, βασικός μισθός (τι κλάμα θεέ μου), κόψιμο συντάξεων και πολλά πολλά άλλα.

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο μέσος Ξανθιώτης, στην πόλη που απευθύνεσαι στον άλλον με το επίθετο του, είναι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν όχι για όλα τα παραπάνω, αλλά για την Συμφωνία των Πρεσπών, και μην μας πει αυτός που δεν ξέρει που είναι η Ανατολική έξοδος της Ξάνθης , ότι όλοι αυτοί που αντιδρούν είναι φασίστες

Μια απαραίτητη Συμφωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ την έκοψε και την έραψε για το κομματικό του ακροατήριο, ταπείνωσε τους Έλληνες ενώ με την ίδια συμφωνία θα μπορούσε να τους δώσει λάβαρα, και επίσης, τελειώνει με την Συμφωνία αυτή την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού από την Θράκη μέχρι την Κρήτη. 

Το αποτέλεσμα που παράγει η Συμφωνία των Πρεσπών για την Θράκη, δεν θα την δούμε άμεσα, αλλά θα συζητηθεί στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία. 

Εσείς όλοι λοιπόν όλοι Ξανθιώτες που στηρίζετε πολιτικούς που στήριξαν την Συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα, έχετε κάθε δικαίωμα, ότι καταλαβαίνει στην τελική κάποιος, όμως δεν έχει δεν ήξερα , φαινόταν καλό παιδί, η έκανε έξυπνα post.

Είστε συνυπεύθυνοι για ότι θα συμβεί στην Θράκη τα επόμενα 20 χρόνια!

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr