Απόλυτα επιτυχείς οι πρώτες μέρες στο ηλεκτρονικό σύστημα για τα ραντεβού e@iatreia του Νοσοκομείου !

31 Μαρτίου 201518:45

Σε Δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Ξάνθης, που υπογραφει ο Διοκητής Αθ. Πάσχου,  αναφέρεται στα αποτελέσματα από τις τρεις πρώτες μέρες εφαρμογής του νέου ηλεκτρονικού συστήματος κλεισίματος ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, στις οποίες καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή και αποτελεσματικότητα:

Στις 27 Μαρτίου 2015 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή E@IATREIA για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το οποίο έτυχε ευρείας αποδοχής από τους πολίτες, παρά τις κάποιες μικρές δυσλειτουργίες της εφαρμογής τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας της. Από τα στοιχεία που συλλέχτηκαν από τους πολίτες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, το 65% των πολιτών έκλεισε ραντεβού σε λιγότερο από 5 λεπτά (το 35% σε λιγότερο από 1 λεπτό!) ενώ το 82,6% των πολιτών θεωρεί ότι ο χρόνος αυτός ήταν αποδεκτός. Το 95% των πολιτών είναι ικανοποιημένο από την εφαρμογή ενώ από αυτούς το 47,8% τη θεωρεί «άριστη».

Ανακοινώνεται επίσης ότι τα ραντεβού στη φωνητική πύλη (Iasis 1535) έχουν σχεδόν εξαντληθεί ενώ υπάρχουν αρκετά ελεύθερα ραντεβού στην εφαρμογή E@IATREIA. Για την εξυπηρέτησή τους οι πολίτες μπορούν να προσφεύγουν στον ιστότοπο του Νοσοκομείου προκειμένου να συνδεθούν στην εφαρμογή ή να απευθύνονται σε κάποιον επαγγελματία υγείας (ιατρείο, φαρμακείο, κέντρο υγείας, περιφερειακό ιατρείο κα).

Ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη συμβολή τους στην προβολή της νέας αυτής υπηρεσίας και την επαρκή ενημέρωση του κοινού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr