Σε λιγότερο από μια ώρα Χαρδαλιάς και Τσιόδρας στην Ξάνθη

12 Ιουνίου 202008:02

Στην Ξάνθη έρχεται εσπευσμένα με ελικόπτερο Super Puma του Πυροσβεστικού Σώματος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Καθηγητή Σωτήρη Tσιόδρα, οι οποίοι συνοδεύονται από την Ομάδα Πρώτης Απόκρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν στην περιοχή μας μετά τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων.

Ειδικότερα, οι κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας αναμένεται να αφιχθούν στις 8.45 στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίο στον οικισμό του Εχίνου, όπου προέκυψαν και νέα 15 θετικά κρούσματα, αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Ημέρα 0 – Ημέρα 7 – Ημέρα 14», κατά το οποίο κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην περιοχή για να πραγματοποιήσουν εκτεταμένους ελέγχους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr