Σε λευκό κλοιό ξύπνησε η Ξάνθη. Πυκνό χιόνι σε όλο το Νομό !

3 Ιανουαρίου 201609:05

Με χιόνια βρήκε η τρίτη μέρα του χρόνου την περιοχή της Ξάνθης.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές και έφτασε μέχρι την πόλη και τις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο με αποτέλεσμα η πόλη της Ξάνθης να ξυπνήσει σε λευκό τοπίο. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί στο οδικό δίκτυο ούτε και αποκλεισμοί οικισμών. Το χιόνι μετά το μεσημέρι είναι πυκνό και μέσα στην πόλη και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι αργά τα το βράδυ.

Αλυσίδες πάνω από το 8ο χιλιόμετρο

Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν προσοχή στους οδηγούς, ακόμη και μέσα στην πόλη ενώ στο ορεινό οδικό δίκτυο, ειδικά μετά το 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι οδηγοί σε όλο το οδικό δίκτυο θα πρέπει να έχουν μαζί τους διαρκώς αλυσίδες.

Πιο πυκνό είναι το χιόνι στις ορεινές περιοχές ενώ όπως έγινε γνωστό, τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να διατηρήσουν ανοιχτό το δρόμο προς το Δασικό Χωριό. Την Κυριακή επρόκειτο να φτάσει στο Δασικό Χωριό και  μια αποστολή από ΑΜΕΑ που όμως προσωρινά διέμεινε τη νύχτα στη Σταυρούπολη και θα επιχειρήσει να προσεγγίσει το Δασικό χωριό αργότερα στη διάρκεια της μέρας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ η χιονόπτωση και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα και τα φαινόμενα θα ενταθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Εικόνες της Χιονισμένης Ξάνθης από όλο το Νομό

 

Στη Λ. Στρατού. Πυκνό το χιόνι στην πόλη

Στη Λ. Στρατού. Πυκνό το χιόνι στην πόλη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr