Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 37χρονου που τσιμπήθηκε από μέλισσα στην Κάρυανη !

6 Αυγούστου 201309:05
Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 37χρονου αγρότη από την Κάρυανη, ο οποίος τσιμπήθηκε το προπερασμένο Σάββατο από μέλισσα και έκτοτε παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, δυστυχώς δεν είναι καλά.
Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του άτυχου αγρότη, η προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βγει από την καταστολή δεν είχαν επιτυχή αποτελέσματα, με συνέπεια να παραταθεί η νοσηλεία του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας. Υπενθυμίζεται ότι, το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο 37χρονος αγρότης τσιμπήθηκε από μέλισσα στην περιοχή της Κάρυανης. Ενώ αρχικά το συμβάν δεν θεωρήθηκε σοβαρό, στην συνέχεια ο 37χρονος υπέστη έμφραγμα, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται από εκείνη την ημέρα.

Πηγή: KavalaPress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr