Σε κατάληψη το Δημαρχείο Κομοτηνής για το Ν. Ρωμανό. Συναινετική στάση από τις παρατάξεις στο Δήμο

7 Δεκεμβρίου 201410:52

Yπό κατάληψη βρίσκεται από αντιεξουσιαστές το Δημαρχιακό Μέγαρο της Κομοτηνής, σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό. Η κατάληψη φαίνεται ότι συγκεντρώνει την συναίνεση της δημοτικής αρχής αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε κοινή τους συνεδρίαση όλες οι παρατάξεις στο Δήμο, πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέληξαν στο παρακάτω κείμενο:

katalipsi dimarxeio komotinisΗ κατάληψη του δημοτικού μεγάρου, εκδηλώθηκε και συνεχίζεται, χωρίς μέχρι σήμερα να θέτει σε κίνδυνο ούτε τους εργαζόμενους ούτε και τις εγκαταστάσεις του Δήμου κι αυτό τιμά τον αγώνα των νεαρών καταληψιών.

Ο χώρος του Δημαρχείου βέβαια, έχει ως αποστολή την εξυπηρέτηση των πολιτών της Κομοτηνής και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποκατασταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προτάσσοντας την λογική, αλλά και την κοινωνική ηρεμία, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και εργαζόμαστε με ψυχραιμία για την επιστροφή του δημοτικού χώρου στους χρήστες του, που δεν είναι άλλοι από τους πολίτες της Κομοτηνής.

(φωτο: Δ. Δαμιανός)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr