Σε καλό δρόμο η κατάσταση της Βασιλικής – Το μήνυμα του αδερφού της στο Facebook

16 Οκτωβρίου 201717:23

Καλυτερεύει η κατάσταση της Βασιλικής και ο αδερφός της  Νίκος Κοϊμτζίδης με ανάρτηση από το προσωπικό της προφίλ ευχαριστεί όλους τους Ξανθιώτες που έτρεξαν από την πρώτη στιγμή να δώσουν αίμα καθώς επίσης και τα Νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε στο πρόσωπο της αδερφής μου αλλά και στην οικογένεια μου. Λόγο της μεγάλης έκτασης του συμβάντος θα ήθελα να ενημερώσω πως η κατάσταση της είναι σταθερή είναι αρτιμελής και πάνω από όλα δυνατή.Επίσης θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους μπόρεσαν η σκοπεύουν να δώσουν αίμα για να καλυφθεί το κενό αλλά και στο να δημιουργηθεί παρακαταθήκη στο όνομα της. Με σύμμαχο τον χρόνο θα επανέλθει δριμύτερη!!! Τέλος να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ το νοσοκομείο της Ξάνθης αλλά και της Αλεξανδρούπολης που κάνανε ότι ήταν δυνατό για την αποκατάσταση της υγείας της. 

Νίκος Κοϊμτζιδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]