Σε γνώριμες καταστάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης – Εμφύλιος για καρέκλα και μουφτήδες

6 Σεπτεμβρίου 201815:42

Πριν λίγες ημέρες ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ συμμετείχε σε συνέντευξη με αφορμή τον έρανο που έγινε σε τζαμιά όπου παρόν στην ίδια συνέντευξη ήταν και οι ψευτομουφτήδες. Αυτό συνέβη μετά την απόφαση της πολιτείας για την συνταξιοδότηση των μόνιμων μουφτήδων και την αντικατάσταση τους με τοποτηρητές.

Η αντίδραση αυτή του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ δεν ήταν τυχαία, είχε πάρει διαβεβαίωση από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και από την κυβέρνηση ότι το θέμα των μουφτήδων θα λυθεί με διαφορετικό και άμεσο τρόπο. Η λύση αυτή θα τον βοηθούσε να ανέβει και πάλι η δημοτικότητα του στην μειονότητα στην οποία δεν έχει δώσει καμιά λύση όσο αφορά προβλήματα της καθημερινότητας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η υπουργοποίηση του Στάθη Γιαννακίδη ο οποίος αν δεν ήταν ο Χ.Ζεϊμπέκ πιθανόν στην βουλή να έμπαινε για να παρακολουθήσει την ολομέλεια από τα θεωρεία. 

Αυτή ήταν και η χαριστική βολή για τον Χ.Ζεϊμπέκ ο οποίος πλέον και με τις δύο αυτές εξελίξεις είναι βέβαιο ότι είναι “καμμένο χαρτί” τόσο για την μειονότητα όσο και για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή. 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι σχέσεις του με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί με τον τελευταίο όμως να μην χάνει το αγαπημένο του χόμπι να ασχολείται με την Μαρέβα και τον Ανέστη Αντωνιάδη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr