Σε ‘Γήπεδο Αλέξανδρος Γούλας’ μετονομάστηκε το δημοτικό γήπεδο Ν.Ερασμίου

24 Οκτωβρίου 201614:29

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η μετονομασία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ν. Ερασμίου σε «ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ» .

Ο Αλέξανδρος Γούλας ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2003 από ατύχημα σε ηλικία 23 ετών ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας «Κεσσάνη Ερασμίου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρισάγιο που τελέστηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πατήρ Ιωάννη Κούκο και τον εφημέριο του οικισμού Ερασμίου Πατήρ Αλέξανδρο Τσιρώνη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ε. Πολυχρονιάδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Κιατίπης, ο Πρόεδρος του Π.Π.Α.Π κ. Χ. Σπυριδόπουλος, η Πρόεδρος Β/θμιας σχολικής επιτροπής κα. Α. Καρκαλιάνη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ερασμίου κ. Α. Τερζής, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Α. Κουτσουρλής, πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του Αλέξανδρου.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε,
«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για μένα με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Όπως γνωρίζεται όλοι έπαιξα ποδόσφαιρο και έχω έντονες αναμνήσεις από αυτό εδώ το γήπεδο. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Αλέξανδρο που ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα αγαπητό από όλο τον κόσμο στο Εράσμιο και την ευρύτερη περιοχή.
Ο χαμός του Αλέξανδρου μας γέμισε θλίψη όμως θα μπορεί να βλέπει τους αγώνες από ψηλά από αυτό εδώ το γήπεδο που έχει πλέον το όνομα μου και θα υπάρχει η νοητή παρουσία του. Για την ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου εύχομαι τα καλύτερα. Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι είστε εδώ σήμερα και να σας επισημαίνω ότι δεν είναι απλώς μια ονομασία αλλά Στάση Ζωής…»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Κεσσάνη Ερασμίου» και «Κ 17» του Α.Ο. Ξάνθης με διαιτητές τους Κασναφέρη – Δρασκέλη – Κωνσταντινίδη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr