Σε αποκλεισμούς εθνικών οδών προχωρούν σήμερα οι αγρότες

9 Φεβρουαρίου 201910:22

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες. Στους δρόμους έβγαλαν τα τρακτέρ τους αγρότες σε Δερβένι και Μάλγαρα. Στα Μάλγαρα αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 12:00 στα διόδια των Μαλγάρων και προτίθενται να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της Ε.Ο και στις δύο κατευθύνσεις. Στο Δερβένι προτίθενται να κλείσουν την Εθνική Οδό 13:00- με 14:00 το μεσημέρι.

Την απόφαση να προχωρήσουν στις 11 το πρωί σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου της Κατερίνης. Αρχικά θα συγκεντρωθούν στην «Ελιά» και από εκεί θα κατευθυνθούν προς την Εθνική οδό.

Στην Ημαθία στον κόμβο Κουλούρας οι αγρότες θα συγκεντρωθούν στις 12:00 και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού. Ο χρόνος του αποκλεισμού θα καθοριστεί εκείνη την ώρα.

Από το μπλόκο στη Νίκαιας αγρότες θα ξεκινήσουν στις 11:30 με τα οχήματά τους προς τις σήραγγες των Τεμπών για να τις αποκλείσουν. Ωστόσο εκφράζουν επιφυλάξεις ως προς το αν η αστυνομία θα τους επιτρέψει να κινηθούν στην Εθνική Οδό με τα τρακτέρ τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr