Σε ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αναφέρει:

26 Ιουνίου 201516:38

«Το παιχνίδι τελείωσε.»
Ντ. Τουσκ, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
«Η Ελλάδα έχει 1,5 εκ. ανέργους, 3 εκ. φτωχούς και χιλιάδες οικογένειες που ζουν χωρίς εισόδημα, μόνο με τη σύνταξη των παππούδων. Αυτό δεν είναι παιχνίδι.»
Αλ. Τσίπρας

Τις τελευταίες μέρες επιχειρείτε ένα σχέδιο ταπείνωσης του ελληνικού λαού και της Ελληνικής κυβέρνησης. Αυτό το σχέδιο έχει συμμάχους τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ που έχουν συνταχθεί πίσω από το ΔΝΤ για να μη βάλει το χέρι στη τσέπη το ελληνικό κεφάλαιο για πρώτη φορά και να πέσουν τα βάρη ξανά στον ελληνικό λαό.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανατραπεί η σημερινή κυβέρνηση που δεν κάνει πίσω από τη λαϊκή εντολή και να καταρρεύσουν οι προσδοκίες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Η συντεταγμένη προπαγάνδα από τα δελτία των 8 , αυτών που έστρωναν το δρόμο για την εκκαθάριση της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθεί να επαναφέρει Παπαδήμους και κυβερνήσεις εθνικής ενότητας για να ξαναζήσουν στον «ελληνικό παράδεισο» της φοροδιαφυγής και της ασυδοσίας που απολάμβαναν όλα αυτά τα χρόνια τα αφεντικά τους.
 
Πρακτικά το ΔΝΤ ζητά να αποσυρθούν οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς για φορολόγηση των μεγάλων εισοδημάτων και επιχειρήσεων .

Να πέσουν τα βάρη στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, στις νέες και στους νέους.

Η μόνη λύση είναι η αναδιανομή πλούτου και ισχύος από πάνω προς τα κάτω.
Αυτό είναι κοινωνικά δίκαιο! Να πληρώσουν οι κερδισμένοι του μνημονίου που θησαύρισαν πάνω στα κοινωνικά ερείπια.

Η ελληνική κυβέρνηση αντλώντας τη δύναμή της από τον λαό δεν κάνει βήμα πίσω στις πιέσεις των μνημονιακών τεράτων τόσο μέσα όσο και έξω απ’ τη χώρα για την επιστροφή στο φόβο και την εξαθλίωση.

Τα μάτια των λαών της Ευρώπης είναι πάνω μας από άκρη σ’ άκρη για το σταμάτημα της λιτότητας και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Το δικό μας βλέμμα σ’ όλους τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που «περισεύουν» στη σημερινή Ευρώπη, που βρίσκονται στη πρέσα της επισφάλειας και της ανεργίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr