Το Σάββατο στη Γειτονιά του Αη – Βασίλη ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης

20 Δεκεμβρίου 201322:03

Στη γειτονιά του Αη- Βασίλη συμμετέχει  με παραδοσιακά γλυκά και λιχουδιές ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης, το Σάββατο από τις 10.30 μέχρι τις 14.30  Όπως είναι γνωστό η Γειτονιά του Αη Βασίλη διοργανώνεται από το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης σε συνεργασία με την περιφέρεια Αν.Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Ξάνθης. Τα έσοδα της παρουσίας του Αρμενικού Σταυρού Ελέους θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα της περιοχής μας.

Τι είναι ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης

Ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης είναι παράρτημα του Παγκόσμιου Αρμενικού Κυανού Σταυρού Ελέους και είναι μία μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, εθελοντική και φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση. Σκοπό έχει την κοινωνική πρόνοια, την ευημερία, την κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη της αρμενικής κοινότητας και την υποστήριξη του λαού της Αρμενίας. Ο Α.Κ.Σ. διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με άλλες εθνικές και διεθνείς φιλανθρωπικές και κοινωνικές οργανώσεις και υπηρεσίες στην Ελλάδα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr