Σάββας Μελισσόπουλος: Στο Δημοτικό Συμβούλιο κακοποιούνται βάναυσα η αισθητική και η λογική μας

29 Ιανουαρίου 202009:44

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ηγήτορες μιας κοινωνίας ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ των περιστάσεων και ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΥΣ για μεγάλα έργα είναι η ημιμάθεια, ο ανεξέλεγκτος μιμητισμός, μα πάνω απ ΄ όλα η έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας.
Ξέρετε, αυτού του έμφυτου και ανεπιτήδευτου χαρίσματος του ανθρώπου που ταυτίζεται με την καθαρή σκέψη και με την ικανότητα κατανόησης των αναγκών, των απόψεων και των συναισθημάτων του άλλου.

Αυτές οι σκέψεις έρχονται πρώτες στο μυαλό μου κάθε φορά που αποχωρούμε από ένα Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, μέσα στο οποίο κακοποιούνται βάναυσα η αισθητική μας, η λογική μας και η αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.
Γιατί σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, με ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής, γινόμαστε πολλές φορές μάρτυρες απίστευτων κωμικοτραγικών περιστατικών ανικανότητας, προχειρότητας, ελαφρότητας και τσαπατσουλιάς…
Προπαντός γινόμαστε όμως μάρτυρες ενός απίστευτου και αστείρευτου – φθηνού – λαϊκισμού που τάζει και υπόσχεται τα πάντα σε όλους και στο τέλος δίνει ψίχουλα ή ακόμα και τίποτα….

Με τέτοιες συμπεριφορές το χαμόγελο βέβαια, όχι μόνο δεν ξαναγύρισε στην πόλη όπως ισχυρίζονται οι σημερινοί διοικούντες, αλλά έφυγε και από το πρόσωπο όσων επέμεναν ακόμα, παρά τα πολλά προβλήματα της πόλης, να παραμένουν αισιόδοξοι….

Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε ΟΡΘΙΟΙ έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες…
Προσπαθώντας να κρατήσουμε το ΟΝΕΙΡΟ ζωντανό για μια Ξάνθη ενωμένη και σύγχρονη!!!!
Κυρίως όμως για μια πόλη μακριά από μικρές …προσωπικές φιλοδοξίες ανθρώπων που καταλήγουν συνήθως σε μικρές, πρόχειρες και καταστροφικές επιλογές…

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr