“Σαρωτικό” το πέρασμα των λιλιπούτειων εθελοντών καθαριστών στις παραλίες Μαγγάνων και Μυρωδάτου

23 Ιουνίου 202120:01

Εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών Μαγγάνων και Μυρωδάτου πραγματοποίησαν χθες και σήμερα οι μαθητές της ΣΤ΄ και Δ΄ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου θεματικού άξονα «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη» του πιλοτικού προγράμματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και της υποενότητας «Εθελοντισμός» .

Οι μαθητές είχαν στο πλευρό τους, πέρα από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και την συνδρομή των δύο Δήμων στα γεωγραφικά όρια των οποίων βρίσκονται οι παραλίες.

Συγκεκριμένα στην παραλία Μαγγάνων δίπλα στους μαθητές βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Παπαδόπουλος και Πασχάλης Αγγελάκης οι οποίοι χάρισαν στους μικρούς εθελοντές από ένα αναμνηστικό και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Επίσης στην παραλία Μυρωδάτου δίπλα στους μαθητές μας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης , ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Τσόγκας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αθανάσιος Γαλανόπουλος οι οποίοι ευχαρίστησαν τους μαθητές για την δράση τους και τους πρόσφεραν αναμνηστικά και δροσιστικά ροφήματα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr