Σακελλαρίδης: Υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στη χώρα

26 Φεβρουαρίου 201511:49

Παραδέχεται τα προβλήματα ρευστότητας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαριδης.

Μιλώντας στον «Βήμα FM» τόνισε ότι «γνωρίζαμε τα προβλήματα ρευστότητας και πριν αναλάβουμε. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα ρευστότητας. Συζητάμε και νομοθετικά μέτρα, τα οποία θα διευκολύνουν την εισροή χρημάτων στο ελληνικό δημόσιο, στα ελληνικά ταμεία αλλά σίγουρα αυτό είναι και ένα ζήτημα, το οποίο αφορά και τους εταίρους μας».

Επιπλέον σημείωσε ότι υπάρχουν και δημοσιονομικά κενά και χρηματοδοτικά κενά και υπάρχουν και χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και αυτό είναι ένα ζήτημα, όπως είπε, για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα συνεργαστεί και με τους εταίρους αλλά και στο εσωτερικό της με νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα λάβει.

Για τη συμφωνία του Eurogroup ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάμε για παράταση του μνημονίου και διευκρίνισε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει υπογράψει παράταση του μνημονίου, παρόλο που της ζητήθηκε επιτακτικά. Δεν έχουμε σκοπό να υπογράψουμε τέτοιου τύπου πολιτικές».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr