“Πολιτικά άστεγος” δηλώνει ο Σ. Ξυνίδης: “Λάθος η κάθοδος ΓΑΠ το Γενάρη και η μη κάθοδος το Σεπτέμβρη” !

12 Δεκεμβρίου 201510:04

Την άποψη ότι υπήρξαν δύο λανθασμένες επιλογές timing για το κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου υποστήριξε στο περιθώριο συνέντευξής του στο Thrakisports ο πρώην Υπουργός και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.

Αναφερόμενος στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανέφερε « Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή και μετά την εξέλιξη της πορείας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με δύο κατά την γνώμη μου λάθος επιλογές timing που είχαμε, ότι δεν έπρεπε να κατεβούμε στις εκλογές του Γενάρη αλλά και οτι έπρεπε να κατεβούμε σε αυτές του Σεπτέμβρη, έχει δημιουργηθεί αρκετή απογοήτευση  σε αυτή την προσπάθεια που έγινε.»

Δηλώνει “πολιτικά άστεγος”

Μεταξύ άλλων, ο Σ.Ξυνίδης ανέφερε ότι μοιράζεται την ίδια απογοήτευση με τους υπόλοιπους και ότι επικεντρώνει την προσφορά του στα κοινά, με τα αναπτυξιακά ζητήματα της Θράκης συνδυάζοντας την επαγγελματική του δράση ως δικηγόρος με τις εμπειρίες που απέκτησε από τη δράση του στην κεντρική πολιτική και το Υπουργείο Ανάπτυξης, συμβουλεύοντας υποψήφιους επενδυτές για την περιοχή.

Πάντως, μετά τα γεγονότα στο Κίνημα ανέφερε ότι αισθάνεται «πολιτικά άστεγος» καθώς δεν υπάρχει κάποια πολιτική δύναμη στην οποία θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω από την ψήφο του. Τάχθηκε κατά της κυβέρνησης τεχνοκρατών αλλά υπέρ μιας κυβέρνησης οικουμενικού χαρακτήρα με πολιτικά πρόσωπα.

Ο Σ. Ξυνίδης μίλησε στο Ν. Αμποβιανίδη με την ιδιότητά του ως συνήγορος του Χ. Πανόπουλου στην πρόσφατη δίκη του για το δυστύχηματο Φεβρουάριο του 2014.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr