Ροδόπη: Ένας τόνος ακατάλληλα όστρακα εντοπίστηκαν στην Εγνατία Οδό

18 Φεβρουαρίου 201610:20

Εννιακόσια σαράντα τέσσερα κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν την Τρίτη από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σε ελέγχο που διενεργήθηκε επί της Εγνατίας οδού ακινητοποιήθηκε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό και ιδιοκτήτη έναν 44χρονο, ο οποίος μετέφερε 48 σάκους με όστρακα συνολικού βάρους 944 κιλών, χωρίς τα συνοδευτικά τους έγγραφα.

Το .Ι.Χ. όχημα οδηγήθηκε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε – διακινούσε με σκοπό την πώληση – εμπορία τριάντα επτά σάκους του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους 724 kg και 11 σάκους του είδους ”κυδώνι” συνολικού βάρους 220 kg, τα οποία κρίθηκαν  ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος, ενώ κατασχέθηκαν το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr