Ρίψη αλατιού από το Δήμο Ξάνθης – Που να τηλεφωνήσετε

5 Ιανουαρίου 201918:52

Χιονίζει από το πρωί στην Ξάνθη και οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης με το προσωπικό τους και το σχεδιασμό που έγινε τις προηγούμενες ημέρες επιχειρούν με ρίψη αλατιού σε όλες τις περιοχές.

Από το κέντρο στην Παλιά Πόλη και από τη Σταυρούπολη έως το Δασικό χωριό και από την δυτική πλευρά σε ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, Εύμοιρο, Πετροχώρι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η κατάσταση αντιμετωπίζεται, μας δήμλωσε ο υπέυθυνος για την Πολιτική Προστασία κ. Παναγιώτης Ταρενίδης, όμως όπως έχει γίνει ήδη γνωστό με ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας,  καλό είναι οι πολίτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός τόσο στις οδούς με τα τροχοφόρα όσο και στα πεζοδρόμια που υπάρχει ολισθηρότητα.

Το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να επικοινωνούν όλοι οι πολίτες προκειμένου να κάνουν γνωστό στις υπηρεσίες κάποιο σημείο, τοπικά, που αντιμετωπίζει πρόβλημα, και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων του Δήμου Ξάνθης, είναι το 25410 70421.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr