Ρίντλεϊ Σκοτ καλεί Σίγκουρνεϊ Γουίβερ για μεγάλη «Έξοδο»

30 Αυγούστου 201316:00

Σχεδόν 35 χρόνια μετά το «Alien» και μια εικοσαετία μετά το «1492» ο Ρίντλεϊ Σκοτ καλεί και πάλι τη Σίγκουρνεϊ Γουίβερ σε μια ακόμα επική παραγωγή, την -ήδη στελεχωμένη με αρκετό ταλέντο- βιβλική «Έξοδο». Τζον Τορτούρο, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Άαρον Πολ πλαισιώνουν τους Κρίστιαν Μπέιλ και Τζόελ Έντζερτον που ήταν από τους πρώτους που είπαν «ναι» στη νέα αναπαράσταση της εξόδου του λαού του Ισραήλ με επικεφαλής τον Μωυσή (ο ρόλος του Μπέιλ) από την Αίγυπτο του Ραμσή (ο Έντζερτον ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε φαραό).

Το σενάριο του Άνταμ Κούπερ και του Μπιλ Κόλεϊτζ ξαναγράφτηκε από τον Στιβ Ζαϊλιαν και θέλει τους Γουίβερ και Τορτούρο στους ρόλους των γονέων του φαραό ενώ Κίνγκσλεϊ και Πολ προσχωρούν στο στρατόπεδο των Εβραίων ως συμπαραστάτες του Μωυσή στη μεγάλη περιπέτεια πριν τη γη της Επαγγελίας.

Η Γουίβερ έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί και στις συνέχειες του «Avatar», ενώ ο Τορτούρο εμφανίζεται με τον Γούντι Άλεν στο αναμενόμενα απολαυστικό «Fading Gigolo». Τον Κίνγκσλεϊ, με τις δάφνες του επιτυχημένου «Iron Man 3» θα δούμε στο φουτουριστικό «Ender’s Game», ενώ ο Πολ, με φόρα από τη συμμετοχή του στην τρέχουσα σεζόν του «Breaking Bad» έχει στην ατζέντα του την περιπέτεια «Need for Speed» και τη δραμεντί του Πασκάλ Σομέ «A Long Way Down».

Όσο για τον Ρίντλεϊ Σκοτ, ετοιμάζεται για το πυροτέχνημα του «The Counselor» τον Οκτώβριο προτού αφοσιωθεί στις δέκα εντολές της Fox, προκειμένου να προλάβει το ανταγωνιστικό πρότζεκτ της Warner, «Gods and kings» που την τελευταία φορά που ακούσαμε γι’ αυτό, είχε περάσει από τα χέρια του Στίβεν Σπίλμπεργκ σε αυτά του Ανγκ Λι.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr