Τυρί Ricotta με καφέ & ρούμι

1 Μαΐου 201022:00

ricottaΤυρί Ricotta με καφέ & ρούμι

Υλικά

350 γρ  Ricotta ( αν δεν μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιήστε ανθότυρο η cottage cheese)
175 γρ ζάχαρη άχνη
1 / 4 φλιτζανιού φρεσκοτριμμένο μαύρο καφέ
1 / 4 φλιτζανιού μαύρο ρούμι

Προετοιμασία

Τρίψτε το τυρί σε ένα σουρωτήρι, χρησιμοποιώντας  ένα ξύλινο κουτάλι.

Ρίξτε την ζάχαρη, τον καφέ και το ρούμι στο τυρί και χτυπήστε το με ένα κουτάλι μέχρι να έχετε μια παχιά βελούδινη κρέμα.

Αφήστε το να ξεκουραστεί  σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.

Χωρίστε το μείγμα σε ποτήρια κοκτέιλ και βάλτε τα στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον .

Πριν το σερβίρισμα μπορείτε να πασπαλίσετε λίγο τριμμένο καρύδι πάνω από τα ποτήρια..

www.syntages-mageirikhs.gr.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr