Ρεπορτάζ του One Channel ισχυρίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης και του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης

3 Δεκεμβρίου 201922:58

Το απόγευμα της Τρίτης στο ONE Channel, ένα… θέμα βόμβα ταρακούνησε τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια διαδρομή χρήματος που ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιβεβαιώνει αυτό που οι περισσότεροι έχουν καταλάβει αλλά κανείς δεν έχει είτε το θάρρος, είτε τα στοιχεία να το αποδείξει.

Την πραγματικότητα της πολυιδιοκτησίας στην Σούπερ Λιγκ 1. Μιας κατάστασης-μάστιγας που δεν αλλοιώνει απλά το πρωτάθλημα. Πιθανότατα το καθορίζει κιόλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού λοιπόν: ΠΑΟΚ και Ξάνθη, Ξάνθη και ΠΑΟΚ δεν έχουν ως μοναδικά κοινά πρόσωπα τον πορτιέρο Ζίφκοβιτς και τον νεαρό μέσο Μελιόπουλο – που σημειωτέων σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Έχουν και κοινό ιδιοκτήτη. Επιχειρούν υπό την ίδια «ομπρέλα». Τα στοιχεία που παρουσιάζονται σοκάρουν.

Οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη!

Οι φήμες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας από πέρσι. Και κορυφώθηκαν από τη μέρα εκείνη που στο ματς Ξάνθη – ΠΑΟΚ όλο το γήπεδο στα Πηγάδια γέμισε με φίλους του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα φίλαθλοι των γηπεδούχων με εισιτήρια διαρκείας στην κατοχή τους να «πεταχτούν» εκτός του σταδίου.

Τότε όλοι κατάλαβαν πως η σχέση της διοίκησης της μίας ομάδας με την άλλη δεν είναι απλά στενή, αλλά κάτι παραπάνω. Πλέον κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One Channel, το 2018 ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη από το Κιλκίς, ονόματι Ιωάννης Καλπαζίδης, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείας RfA.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αγόρασε την εταιρεία Vialand η οποία άνηκε στους Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr