Ρέιτσελ Βάις και Κόλιν Φάρελ στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

4 Φεβρουαρίου 201410:00

Αυτά κι αν είναι ευχάριστα νέα! Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου («Κυνόδοντας», «Άλπεις») είχε ήδη ένα φοβερό καστ (Λεά Σεϊντού, Μπεν Γουίσο, Τζέισον Κλαρκ, Ολίβια Κόλμαν, Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια) αλλά το προφίλ του πρότζεκτ εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο με την ανακοίνωση, σύμφωνα με το Variety, ότι η βραβευμένη με Όσκαρ Ρέιτσελ Βάις και ο Κόλιν Φάρελ προστέθηκαν στο ρόστερ. Δεν ανακοινώθηκαν οι ρόλοι που ανέλαβαν.

Ο Γιώργος Λάνθιμος δήλωσε για την συμμετοχή των Βάις και Φάρελ: «Η συμβολή τους στην ταινία μας θα εμπλουτίσει και θα εξαπλώσει τον κόσμο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουμε. Η ομάδα παλιών και νέων συνεργατών με γεμίζει αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό να αρχίσουμε τα γυρίσματα.»

Η ταινία, σε σενάριο του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου, είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα φανταστικό μέλλον, σε μια πόλη με αυστηρούς κανόνες όπου οι αδέσμευτοι θα υποχρεώνονται να βρούνε ταίρι στο περιορισμένο διάστημα των 45 ημερών και σε περίπτωση αποτυχίας θα μεταμορφώνονται σε ζώα και θα εξορίζονται στο δάσος καταδικασμένοι στη μοναξιά. Ένας άνδρας όμως, που αδυνατεί να βρει το ταίρι του μέσα στην προθεσμία που του έχει δοθεί, αποφασίζει να αυτό-εξοριστεί στο δάσος. Εκεί γνωρίζει τον έρωτα αλλά οι κανόνες έχουν καταπατηθεί.

Στην διεθνή συμπαραγωγή, στην οποία συμμετέχουν χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Ολλανδία, το όνομα του παραγωγού Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, συμπαραγωγού μεγάλων ταινιών όπως το «Πριν τα Μεσάνυχτα», «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» και τη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr