Ραγδαίες εξελίξεις στο Περιφερειακό: Αυτονομήθηκαν οι δυσαρεστημένοι σύμβουλοι του Γ. Παυλίδη !

24 Φεβρουαρίου 201420:59

Απόλυτα επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του XanthiPress.gr  για την κίνηση των δυσαρεστημένων συμβούλων της παράταξης Παυλίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, οι περισσότεροι σύμβουλοι από τους παρόντες της παράταξης της μείζονος πλειοψηφίας αυτονομήθηκαν, τόσο χωροταξικά όσο και πολιτικά, από τον επικεφαλής. Πιο συγκεκριμένα οι  σύμβουλοι όπως οι Κ. Παπαδόπουλος, Π. Ζησίμου, Κ. Μιχελής,  Π. Μωυσίδης αποχώρησαν από τα έδρανα της μείζονος πλειοψηφίας και κάθισαν δίπλα στους αριστερούς συμβούλους ενώ σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης διαφοροποιήθηκαν από τις θέσεις του κυρίου Παυλίδη και ψήφισαν αντίθετα από το συνδυασμό τους !

Κατά τα άλλα, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης έμεινε στη συνεδρίαση με μόλις 2 συμβούλους δίπλα του, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Δ. Πέτροβιτς και Κ. Μαρκόπουλο, ενώ ο Κ. Ζαγναφέρης και Κ.Πατακάκης ήταν στο Προεδρείο. Οι εξελίξεις φαίνεται ότι δημιουργούν πολιτικό ζήτημα και παραμένει άγνωστο ποια δυναμική θα αναπτύξει κάθε πλευρά μέχρι τις εκλογές αλλά και τί δυνατότητα έχει για συγκρότηση αξιοπρεπούς ψηφοδελτίου !

Ευχές για Περιφερειάρχη

100_4004(1)Κατά τα άλλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπήρξε αναφορά στο ζήτημα της υγείας του Περιφερειάρχη και ομόθυμη έκφραση ευχών για γρήγορη ανάρρωση.

Πριν ξεκινήσει τις εργασίες του το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, ο πρόεδρος Γιάννης Τελλίδης ενημέρωσε το σώμα σχετικά με την υγεία του Περιφερειάρχη και την αποχή του για λίγες ημέρες για λόγους ανάρρωσης. Όλο το σώμα εξέφρασε ταχεία ανάρρωση στον κ. Άρη Γιαννακίδη και ευχήθηκε να επανέρθει δριμύτερος.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το θέμα, έκανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Σταύρος Βαβίας, ο οποίος τόνισε πως «ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας του κ. Περιφερειάρχη, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Με εντολή των ιατρών, ο Περιφερειάρχης πρέπει να απέχει από τα καθήκοντα του για λίγες ημέρες. Συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα τον οποίο δίνουμε».

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr