NODE2

Απάντηση ΝΟΔΕ σε ΠΑΣΟΚ για “μάγους” και “Χάρυ Πότερ”

29 Σεπτεμβρίου 201023:24

NODE2Με νέα ανακοίνωση απάντησε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης στην πρόσφατη κριτική που άσκησε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσει του πρώην Υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου από την Ξάνθη που αναφερόταν σε «περιοδεία μαθητευόμενων μάγων».

 Στο ίδιο ύφος η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης  αναφέρει:
«Μετά την εγκατάσταση του Harry Potter και της ομάδας του στην Ιπποκράτους, η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ως Νέος Δον Κιχώτης, βλέπει Περιοδεία Μαθητευόμενων Μάγων στην Ξάνθη και στον χώρο της ΝΔ Οι Ανεμόμυλοι, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μεγάλα  τέρατα που θέλουν να σας κλέψουν την Δουλτσινέα

1) Ο Harry Potter και οι υπασπιστές του, αφού ρεζίλεψαν την χώρα μας διεθνώς, διασύροντάς την από την ημέρα που ανέλαβαν την διακυβέρνηση, ξεχνώντας επιλεκτικά πως η Ευρωπαίοι Εταίροι μας άρχισαν να επιτίθενται κατά της Ελλάδας, μετά από την πολυδάπανη διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ, με σήμα την πτώχευση, επέλεξαν να φορτώσουν την σημερινή εικόνα στην διακυβέρνηση της ΝΔ, όχι για κανέναν σοβαρό λόγο, αλλά από ρεβανσισμό.

2) Ανακάλυψαν τον τροχό (το ποσοστό του ελλείμματος) μετά (;) την ανάληψη των καθηκόντων τους, φορτώνοντας την μη δημοσιοποίησή του στην παράταξη της ΝΔ, άσχετα αν μέσα στην σύγχυση τους ξεχνούν πως πριν λίγο καιρό τα φόρτωναν όλα στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, τον οποίο όμως συνεχίζουν να έχουν στην θέση του.

3) Αναφέρουν πως η ΝΔ οδήγησε την χώρα σε εκλογές αποκρύπτοντας την αλήθεια, ξεχνώντας και πάλι επιλεκτικά πως ο Αρχηγός τους ήταν αυτός που καθημερινά ζητούσε απεγνωσμένα εκλογές, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και φωνάζοντας καθημερινά το αμίμητο «Λεφτά Υπάρχουν, βρέθηκαν εκατομμύρια, δισεκατομμύρια», άσχετα αν αυτά χάθηκαν με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Γ. Α. Παπανδρέου.

4) Αναφέρουν ότι η ΝΔ εξαφάνισε κάθε είδους αντίθετη φωνή με τις απόψεις του κόμματος σχετικά με το μνημόνιο, ξεχνώντας και πάλι επιλεκτικά, πως διαγράψανε εν μια νυκτί (ψηφοφορία μνημονίου στη Βουλή) τέσσερις αρνητικές φωνές της κοινοβουλευτικής τους ομάδας.

5) Κάνουν λόγο για σκάνδαλο στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και στήνουν Λαϊκά Δικαστήρια στα Τηλεπαράθυρα και όχι μόνο, αποφασίζουν για το ποιοι είναι ένοχοι και αναμοχλεύουν όλο τα ίδια και τα ίδια χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να κρατήσουν τις σκέψεις του κόσμου μακριά από την απαράδεκτη και αντιλαϊκή οικονομική τους πολιτική, για να συνεχίσουν το καταστροφικό προς τους πολίτες της χώρας, έργο.

Τώρα έρχονται, μετά την επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη και προσπαθούν να καλύψουν την επίσκεψη αυτή με φαμφάρες και αναμοχλευμένα λιβελογραφήματα, την πραγματική αλήθεια, ρίχνοντας για ακόμα μια φορά λάσπη στα μάτια του κόσμου.
Οι Ξανθιώτες και οι πολίτες της χώρας κύριοι του ΠΑΣΟΚ, σας κατάλαβαν γρήγορα και δεν πρόκειται αυτή τη φορά να σας συγχωρήσουν, για την ασέλγεια που διαπράττετε εδώ και 11 μήνες εις βάρος τους.
Μιλάτε για όραμα κύριοι ΣΟΣΙΑ- ΛΙΣΤΕΣ, εσείς που κάνατε τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό ταυτόσημο με την ύπαρξή σας και καταληστεύετε τον ελληνικό λαό, ναι έχετε όραμα, την διάλυση της χώρας» καταλήγουν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr