xanthi_protypo

“Χοντραίνει” το παιχνίδι στο Δήμο. Νέα απάντηση Στυλιανίδη

22 Οκτωβρίου 201022:41

xanthi_protypoΗ κόντρα μεταξύ Μ. Στυλιανίδη – Χ. Πούλιου συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Πέρα από τις ευθείες επιθέσεις και τα υποννοούμενα στις ομιλίες και των δύο υποψηφίων, τις τελευταίες μέρες διεξάγεται ανταλλαγή ανακοινώσεων και επιχειρημάτων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση του Χρήστου Πούλιου για το ζήτημα της καταδίκης του Μ. Τσέπελη και της επικείμενης εκδίκασης άλλης υπόθεσης, ο συνδυασμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής απαντά με αντίστοιχα επιχειρήματα. Ανακαλεί την υπόθεση της πρωτόδικης καταδίκης του Χρήστου Πούλιου για την υπόθεση με το Στράτο Σερραίο και κάνει λόγο για ένα ακόμη υποψήφιο του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή» που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, χωρίς να τον κατονομάζει.

Πιο αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του συνδυασμού «Ξάνθη Πρότυπο Δημιουργίας» αναφέρει:

“Δυστυχώς ο κ. Πούλιος, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ξεχνά αυτονόητα πράγματα για τον εαυτό του και για την παράταξή που εκπροσωπεί. Η παραίνεσή μας, να είναι προσεκτικός και κυρίως να ακολουθήσει βήματα πολιτικής ευπρέπειας, δεν τον ¨άγγιξε¨, γιατί πολύ απλά φαίνεται να μην τον αφορά και να μην αποτελεί στοιχείο του πολιτικού του χαρακτήρα.

Επιδιώκει μέσα από προσωπικές υποθέσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να πολώσει το πολιτικό κλίμα, γιατί έτσι νομίζει ότι θα αποσπάσει την ψηφοθηρική εύνοια των Ξανθιωτών.

Δυστυχώς για τον κύριο Πούλιο, μέσα στον πανικό του, παρανοεί, παραληρεί και ψάχνει πολιτικό σωσίβιο, αφού καθημερινά τα μηνύματα που λαμβάνει από κάθε πλευρά της πόλης, είναι δυσάρεστα γι΄ αυτόν.

Αλλά αφού θέλει και θέτει τέτοια ερωτήματα, ευχαρίστως να του υποβάλλουμε και εμείς δύο πολύ συγκεκριμένα, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα απαντήσει, γιατί η απάντησή του θα έπρεπε να συνοδεύεται και με την παραίτησή του από την θέση του επικεφαλής της παράταξης που εκπροσωπεί:

 

–                      Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ένας επικεφαλής παράταξης να έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως με το αδίκημα της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΣ με ποινή φυλάκισης 8 μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι διαδίδει ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ με δόλο και σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψη Δημοτικού Συμβούλου που εξέλεξε και τίμησε ο λαός της Ξάνθης;

 –                      Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής σας, να διώκεται σε ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και παρ΄ όλα αυτά να θέτει εκ νέου υποψηφιότητα και να ζητά την ψήφο των συμπολιτών μας;

 Κύριε Πούλιο, αρκετά.

 Δεν θα συνεχίσουμε τον πολιτικό σας κατήφορο, γιατί εκεί βρίσκεστε λόγω πολιτικού αδιεξόδου που βιώνετε για δεύτερη φορά, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που λάβατε απ΄ όλους όσους σας στηρίζουν.

 Η Ξάνθη,  δεν πρόκειται να συρθεί στην αλόγιστη προσπάθειά σας, να δημιουργήσετε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ, ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ εις βάρος δημοτικών συμβούλων και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί η νοσηρή πολιτική σας σκέψη.

Βρισκόμαστε μπροστά σε προκλήσεις της νέας αυτοδιοικητικής δομής και εμάς μας αφορά το μέλλον του Δήμου και όχι το μέλλον το δικό σας.

Αν προσπαθείτε την πολιτική σας ανεπάρκεια να την ¨σκεπάσετε¨ με ¨πυροτεχνήματα¨ του είδους, τότε λυπούμαστε, δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Αν κάτι έχετε θετικό να καταθέσετε για την πόλη μας, που σας φιλοξενεί, πολύ ευχαρίστως να τις ακούσουμε και να τις συγκρίνουμε.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε, ότι δεν πρόκειται να απαντήσουμε ξανά στα προεκλογικά σας τεχνάσματα, δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την διαλεύκανση οποιασδήποτε υπόθεσης και σας καλούμε και εσάς, όπως και όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων που πολιτεύονται στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, να δώσουμε τη μάχη για μια Ξάνθη δυνατή, ισχυρή και ικανή στη νέα τάξη πραγμάτων της πολιτικής οικονομίας!

Καληνύχτα Κύριε Πούλιο…” καταλήγει η νέα ανακοίνωση

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr