“30 γυναίκες καλλιτέχνες δημιουργούν για τη γυναίκα”

5 Μαρτίου 201019:10

alina_matsaΗ διαδικτυακή πύλη προώθησης πολιτιστικών γεγονότων “Δρώμενα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης και Πολιτισμού” σε συνεργασία με τον διακεκριμένο εικαστικό καλλιτέχνη και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανό

προσκάλεσαν 30 ταλαντούχες γυναίκες δημιουργούς από διαφορετικούς τομείς της τέχνης, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν για τη γυναίκα… με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας (8 Μαρτίου).

Όλα τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν, θα εκτεθούν σε ένα τριήμερο εικαστικό event, στην αίθουσα τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στο Κολωνάκι, στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2010. (πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, τηλ: 210 3606231)

Το art event της εκθέσεως θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαρτίου, που γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα γυναίκας, από τις 7μμ.

Θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μιλήσει για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία η δικηγόρος και πολιτευτής Δώρα Παπαδάκη, η Χλόη Ν. Αμαράντου θα παρουσιάσει εντυπωσιακές Καλλιτεχνικές δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής “ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ” ενώ η Εύα Σολδάτου θα απαγγείλει ποιήματα της.

Καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά:

Χλόη Ν. Αμαράντου, Μαρία Αρβανιτάκη,  Αγγελική Βαϊανού, Ευαγγελία Βογιατζή, Μάρτζυ Γερογιαννάκη, Δήμητρα Γκουτζιώτου, Κική Γρίβα, Ειρήνη Ευθυμάκη, Βιβή Κακαρίκου, Εύη Καλέργη, Έφη Καλογεροπούλου, Κατερίνα Καλουμένου, Εύη Καμινάρη, Βασιλική Κατέρη, Αννέτα Κτενά, Λαυρεντία Λινάρδου – Αργυρού, Αντωνία Μαντζούκα, Ξένια Μαστοράκη, Αλίνα Μάτσα, Μαρία Μαυράκη, Κάλλη Μπέλλου, Φανή Οικονομίδου, Εύα Σολδάτου, Βάσια Χαρίση, Mαρία Χριστούλη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, Ακαδημαϊκού Ευάγγελου Μουτσόπουλου. 

Ταυτόχρονα όλα τα έργα προβάλλονται από 1η Μαρτίου και για όλον τον μήνα, στη διαδικτυακή πύλη προώθησης πολιτιστικών γεγονότων “Δρώμενα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης  και Πολιτισμού”: http://dromenatechnis.blogspot.com 

Επιμέλεια έκθεσης: Μιχαήλ Ρωμανός

Διάρκεια έκθεσης στην gallery: 6-7-8 Μαρτίου 2010

On line στα “Δρώμενα Τέχνης”: Μάρτιος 2010

Ωρες: Σάββατο – Κυριακή 4μμ – 10μμ, Δευτέρα 7μμ – 11μμ.

Είσοδος ελεύθερη.

bibh_kakarikou

efh_kalogeropoulou

katerina_kaloumenou

xenia_mastorakh

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr